Hisstekniker hos Vinga Hiss AB

Västra Götaland
Ansök senast: 2024-06-17

Vinga Hiss är ett svenskt företag etablerat 2005. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden.

Vi jobbar med allt som har med hissar att göra, nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet.

 

Vinga Hiss AB söker hisstekniker till Göteborg

Vi söker hisstekniker med placering Göteborg avseende modernisering samt service och reparation av hissar. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och i din roll som hisstekniker skapar du mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Vem är du?

Som person är du noggrann och serviceinriktad och har god förståelse av installation och förebyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, har vana att tidsrapportera dina jobb samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt. Vi tror att du är en problemlösare som gillar teknik.

Kvalifikationer

·       Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på el eller likvärdig utbildning.

·       Ha några års erfarenhet av arbete från service och underhåll, mekanik eller elinstallationer

·       Innehar minst B körkort

·       Mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet av hissar.

 

Om bolaget

Vinga Hiss AB erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden.

Tjänsterna innefattar arbete i antingen Göteborg med angränsande kommuner. 

Vinga Hiss AB har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Därför förespråkar vi ofta att man ska bygga om sin gamla hiss i stället för att riva ut den och installera en ny. Vinga Hiss stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vår vision är att alltid ha kunden i centrum och ständigt utveckla bolaget och den egna personalen.  

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom både Vinga Hiss och Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

 

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen ange i din ansökan vilken ort du söker till. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Fredrik Bodin, fredrik.bodin@vingahiss.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 


 Vinga Hiss är en del av Motum-koncernen. Motum är Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi runt 400 anställda och omsätter cirka 900 miljoner kronor.


Kontaktperson

Fredrik Bodin

fredrik.bodin@vingahiss.se

0317194466

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %