Hissgruppen söker Teknisk beredare till hissprojekt

Hägersten
Ansök senast: 2024-06-30

Hissgruppen är ett bolag inom Motum-koncernen. Vi levererar flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi jobbar med allt som har med hissar att göra, nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet.

 

Hissgruppen söker Teknisk beredare till hissprojekt

Vi söker teknisk beredare till vår entreprenadavdelning avseende modernisering av hissar och som vill vara med och utveckla den tekniska beredningen i våra hissprojekt. Vi ser gärna att du har ett teknikintresse och en bakgrund inom teknik-/byggbranschen alternativt en teknisk utbildning.

Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och ditt arbete skapar mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Arbetet innebär ansvar för den tekniska beredningen samt inköp av projektspecifikt material till delar av våra hissprojekt. Rollen kräver ett bra ordningssinne och noggrannhet. Arbetet är till stor del ett självständigt arbete men innebär även ett samarbete med företagets säljare, arbetsledare och montörer- där kommunikation och samarbete internt är viktigt. Vi söker därför dig som både är en lagspelare och som trivs med att arbeta självstädning och kan ta egna initiativ. Du är en noggrann person som gillar att lära dig nya saker och utvecklas. Du har god datavana och ett ordningssinne. Med fördel en teknikutbildning och förståelse för att läsa ritningar.

Att arbeta som teknisk beredare är även ett socialt arbete där en kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer är viktig. Vi ser därför att du är en social person som trivs med att arbeta kundorienterat.

 

Delar av arbetsuppgifterna

·    Teknisk beredning av hissobjekt enligt överlämning från sälj samt tekniskbeskrivning.

·    Inköp av material till hissobjekt från huvudleverantörer.

·    Upprätta/revidera ritningar i AutoCad.

·    Korrespondens samt support mot kunder under projekteringsstadiet.

·    Genomförande av uppmätningar innan beredning av befintliga objekt.

·    Teknisk support mot företagets tekniker/kunder.

·    Vara med och påverka projekten både tekniskt, estetiskt och ekonomiskt.

·    Delaktig i att driva den tekniska utvecklingen framåt.

·     

Din profil

Som person är du noggrann, serviceinriktad och har god förståelse av service och flexibilitet. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, samtidigt som du driver ditt arbete framåt. Vi tror att du är en noggrann person som drivs av att utveckla och förfina produkten och leveranser.

 

Kvalifikationer

·      Lägst gymnasieutbildning och B-körkort.

·      Har några års erfarenhet av arbete projektering och teknik.

·      Meriterande med erfarenhet av hisskunskap.

·      Meriterande med erfarenhet av arbete i något av marknadens alla CAD-program.

·      Kommunicerar obehindrad på svenska, i tal och skrift.


Om bolaget

Hissgruppen erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar från samtliga tillverkare på marknaden.

Hissgruppen har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Därför förespråkar vi ofta att man ska bygga om sin gamla hiss istället för att riva ut den och installera en ny. Hissgruppen stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

 

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2024-05-30. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Walldén, sara.wallden@itk.se

 

Vi ser fram emot din ansökan

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

 

Hissgruppen är en del av Motum-koncernen. Motum är Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice. Tillsammans är vi runt 400 anställda och omsätter cirka 900miljoner kronor.

 


Kontaktperson

Sara Walldén

sara.wallden@itk.se

0704378090

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %